Online vakantiehuis beheer in Zeeland?
Zo werkt onze online vakantiehuis beheer service?

Wanneer je gebruik maakt van onze ‘Online Beheer’ service verzorgen wij het online gedeelte dat komt kijken bij het verhuren van uw vakantiewoning. Veross biedt uw woning aan op verschillende boekingssites die gekoppeld zijn aan het boekingssysteem waar u een account op krijgt. Daarnaast zorgen wij dat de prijs wordt geoptimaliseerd voor elke periode van het jaar om het maximale uit de woning te halen! 

Stap 1: Voorbereiding

We komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of we hebben een telefonische kennismaking, waarin we een inschatting geven hoeveel jouw woning ongeveer zal kunnen opleveren, al je vragen beantwoorden en tips en adviezen geven voor de verhuur van je woning. 

Stap 2: Content

Het maken van professionele foto’s van de woning voor de onlineadvertenties.

Stap 3: Accounts

Het aanmaken van het boekingssysteem account en de online profielen van de boekingssites. 

Stap 4: Adverteren

We adverteren je woning op de verschillende boekingssites waar wij mee werken en bepalen daarbij de optimale huurprijs voor de verschillende periodes van het jaar

Stap 5: Beheer

Staat je woning eenmaal online, dan beheren we jou online advertenties, selecteren de huurders, onderhouden het tussentijdse contact, accepteren de boekingen en houden je kalender bij in het boekingssysteem. 

Stap 6: Uitbetaling

Nadat de gasten hebben verbleven in de accommodatie zal er elke maand een uitbetaling plaatsvinden over de voltooide boekingen van de afgelopen maand. Aan het begin van de maand ontvangt u van ons een overzicht met daarin de verdiensten van de woning en de kosten die afgetrokken zijn zoals: De commissie van Veross en de fee’s van de boekingssites. 

Stap 7: Overzicht

Overzicht in het boekingssysteem. Wanneer u door ons uw woning laat verhuren zult u een account krijgen voor het online boekingssysteem waar alle boekingen van de verschillende boekingssites op te vinden zijn in een gesynchroniseerde kalender. In het systeem vindt u informatie over de boekingen die geboekt staan, de fee’s van de boekingssites en de kosten die wij berekenen voor onze diensten.