Hoe werkt de service: ‘Volledig Beheer’

Wanneer je gebruik maakt van onze ‘Volledig Beheer’ service nemen we je alle werkzaamheden uit handen die komen kijken bij de verhuur van je vakantiewoning. Hoe ziet dat proces er in grote lijnen uit?

Stap 1: Voorbereiding

We komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of we hebben een telefonische kennismaking, waarin we een inschatting geven van wat jouw woning ongeveer zal opleveren, al je vragen beantwoorden en tips en adviezen geven voor de verhuur van je woning.

Stap 2: Content

Het maken van professionele foto’s van de woning voor de onlineadvertenties.

Stap 3: Accounts

Het aanmaken van het boekingssysteem account en de online profielen van de boekingssites.

Stap 4: Adverteren

We adverteren je woning op de verschillende boekingssites waar wij mee werken en bepalen daarbij de optimale huurprijs voor de verschillende periodes van het jaar.

Stap 5: Beheer

Staat je woning eenmaal online, dan beheren we jou online advertenties, selecteren de huurders, onderhouden het tussentijdse contact, accepteren de boekingen en houden je kalender bij in het boekingssysteem. 

Stap 6: Verhuur

We zorgen dat je gasten bij aankomst netjes worden verwelkomd. We nemen de house manual met ze door en geven tips over de stad en de omgeving. Bij het uitchecken wordt de woning gecontroleerd op schade en de staat waarin deze is achtergelaten. Vervolgens neemt ons schoonmaak team het over om de woning fris af te leveren voor de volgende gasten!

Stap 7: Uitbetaling

Nadat de gasten hebben verbleven in de accommodatie zal er elke maand een uitbetaling plaatsvinden over de voltooide boekingen van de afgelopen maand. Aan het begin van de maand ontvangt u van ons een overzicht met daarin de verdiensten van de woning en de kosten die afgetrokken zijn zoals: De commissie van Veross, schoonmaakkosten, bedlinnen kosten en de fee’s van de boekingssites. 

Stap 8: Overzicht in het boekingssysteem.

Wanneer u door ons uw woning laat verhuren en beheren zult u een account krijgen voor het online boekingssysteem waar alle boekingen van de verschillende boekingssites op te vinden zijn in een gesynchroniseerde kalender. In het systeem vindt u informatie over de boekingen die geboekt staan, de fee’s van de boekingssites en de kosten die wij berekenen voor onze diensten